Nieuws

Energierekening dreigt gigantisch met bijna 100 euro omhoog te schieten door transportkosten!

In 2024 zal de energierekening naar verwachting met bijna 100 euro per jaar stijgen, voornamelijk als gevolg van toenemende transportkosten. Volgens de Autoriteit Consument en Markt (ACM) zullen huishoudens naar verwachting maandelijks 8 euro extra moeten betalen voor het transport van gas en elektriciteit naar hun woning.

Vandebron belast zonnepaneelklanten extra

Vandebron verhoogt maandelijkse kosten voor klanten met zonnepanelen. Meer dan 70.000 klanten betalen nu extra voor teruglevering van stroom. Kosten voor overschotstroom op zonnige dagen worden doorgerekend. Eerder werden deze kosten door alle klanten gedragen. Veranderingen treden in werking vanaf half augustus.

Kan een thuisbatterij de oplossing zijn?

In een recente ontwikkeling op het gebied van hernieuwbare energie, lijkt het terugleveren van overtollige energie aan het elektriciteitsnet minder aantrekkelijk te worden voor particuliere huishoudens.

Grotere thuisbatterijen voor zakelijke klanten

Onze geavanceerde thuisbatterijen bieden u de mogelijkheid om uw energie-efficiëntie te verbeteren, uw operationele kosten te verlagen en uw duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken.