Zakelijke Megabatterij

Oplossingen op maat voor jouw branche.

In uw retail-, horeca-, bouw- of industriële omgeving is downtime geen optie. Onze back-up oplossingen houden uw operaties soepel.

Met onze back-up oplossingen kunt u zich richten op het bedienen van uw klanten en het laten groeien van uw bedrijf, wetende dat u beschermd bent tegen de onvoorziene uitdagingen die kunnen opduiken. Wij staan klaar om u te ondersteunen en ervoor te zorgen dat downtime nooit een optie is voor uw onderneming.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

De specificaties van de Megabatterij (CU-MB1MBS)

Ontdek de kracht van groene energie met de ChargeUnit CU-MB1MBS megabatterij! Bespaar op energiekosten, verminder jouw ecologische voetafdruk en geniet van duurzame energie.

Investeer in de toekomst – maak de overstap naar energie-opslag!De ChargeUnit CU-MB1MBS megabatterij is ook compatible met de ChargeUnit CU-S565Wzonnepaneel. Klik op onderstaande knop om de specificaties hiervan te bekijken.

BEWAAR. ENERGIE.
EFFICIËNT.

Bewaar energie voor later.

De megabatterij

Bij ChargeUnit begrijpen we dat zakelijke energiebehoeften net zo divers kunnen zijn als de ondernemingen zelf. Daarom zijn we verheugd om ons uitgebreide aanbod van grotere zakelijke megabatterij aan te kondigen, speciaal ontworpen om aan de energievereisten van zakelijke klanten te voldoen.

De voordelen van onze grote megabatterij op een rij:

 1. Energieopslag op Schaal: Onze batterijoplossingen zijn beschikbaar in verschillende formaten om te voldoen aan uw specifieke behoeften, variërend van hogere opslagcapaciteiten tot langere batterijduur.
 2. Stroombeheer: Met de mogelijkheid om energiepieken op te vangen en te reageren op fluctuerende energievraag, helpt onze technologie uw energiebehoeften in evenwicht te houden en overbelasting van het elektriciteitsnet te verminderen.
 3. Kostenbesparing: Door gebruik te maken van opgeslagen energie tijdens piekuren en goedkopere tarieven tijdens daluren, kunt u aanzienlijke besparingen realiseren op uw energierekening.
 4. Noodstroomvoorziening: Houd uw bedrijfsactiviteiten draaiende, zelfs tijdens stroomuitval, met de betrouwbare back-upvoeding.
 5. Milieuvriendelijkheid: Als voorvechters van duurzaamheid moedigen we het gebruik van hernieuwbare energiebronnen aan. Onze batterijen stellen u in staat om overtollige opgewekte zonne-energie op te slaan voor later gebruik, waardoor uw ecologische voetafdruk verder wordt verkleind.
 6. Maatwerk: Ons team van experts staat klaar om u te begeleiden bij het selecteren van de juiste batterijoplossing voor uw zakelijke behoeften. We passen onze diensten aan om aan uw unieke vereisten te voldoen.

De zakelijke oplossing

Stel je voor: met een 1-megawattuur batterij verdien je jaarlijks tot wel een ton. Geen utopie, maar een win-win met de groeiende energieprijzen. Kies groen, spaar geld en bouw aan een duurzame toekomst met energieopslag!

Neem gerust contact met ons op voor uitgebreid advies gesprek.

Zakelijke megabatterij

Haal het maximale uit uw WKK-systeem of zonnepark met een krachtige megabatterijoplossing.

Koppelen aan verschillende energiebronnen

 • Netgekoppeld
  Eenvoudig te koppelen aan het bestaande elektriciteitsnet voor continue energievoorziening en om piekbelasting op te vangen.
 • Zonnepanelen
  Integreer met uw zonnepaneelinstallatie voor een ultieme groene energieoplossing, waardoor u energie kunt opslaan voor later gebruik.
 • Windturbines
  Koppel aan windenergiebronnen om een consistent energieniveau te garanderen, zelfs als de wind niet waait.
 • WKK-Installaties
  Onze ChargeUnit kan naadloos worden geïntegreerd met uw bestaande WKK-systemen voor efficiënt energiebeheer.  Belangrijkste Voordelen
 • Modulair Ontwerp
  Gemakkelijk te installeren en aan te passen aan uw huidige en toekomstige energiebehoeften.
 • Lange Levensduur
  Onze accu’s zijn gebouwd om lang mee te gaan, waardoor u geld bespaart op onderhoud en vervanging.
 • Duurzaam en Milieuvriendelijk
  Minimaliseer uw ecologische voetafdruk met onze energiezuinige en milieuvriendelijke oplossingen.
 • 24/7 Support
  Onze deskundige klantenservice en technische ondersteuning staan altijd voor u klaar.
 • Neem Contact Op
  Geïnteresseerd in het transformeren van uw energiebeheer met ChargeUnit?
  Neem contact op met ons team voor een op maat gemaakt plan.